Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar - top czy jungle?

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na topie od 6go latwo uciekac podczas gankow albo poczekac na enemy toplanera i go zgankowac :) takie cos dziala zwlaszcza gdy w jungli jest np. rek sai albo lee, czyli szybko dostaja sie do przeciwnika  i robia szybko duzy dmg... wtedy jest sieka :)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Nadaję się na obydwie linie. Zależy na jakiej gra ci się lepiej? Na topie krzaczki umożliwią ci większą mobilność, w jungli nie koniecznie.

reklama.png

Opublikowano

Rengar jest dobry tu i tu, ale na topie według mnie może zrobić więcej. Buduj go full pod assassina

Opublikowano

najlepsziejszy jest na bocie :>

przynajmniej to moje zdanie... no ale... w sumie to zależy... bo jak zamierzasz grać jak mój znajomy ( Burrger 1/16/4 )

to może idź na inna linia : )... może... jungla... bo na jego R nikt go nie zobaczy... to sytuacja jak z Eve... a jego E pod warunkiem 

że zbierzesz tą FURJĘ ! ( nocną ) to możesz unieruchomić przeciwnika... więc... bot / jungla :D !

Opublikowano

Top. W jungli też mi się wydaje jednym z lepszych. Ja buduje tak:

START ostrze/tarcza dorana(gdy na topie mamy np. fiore)

reszte najczęściej tak buduje:

hydra(obofjonzek), ostatni szept, butki CDR(gdy wygrywasz linie)/merkurki/tabi, omen randuina/oblicze ducha, lodowy młot, moc trójcy

przy tym buildzie mam powyżej 3k hp i naprawdę sporo obrażeń, a jeszcze gdy na kogoś skocze z ulta i 3xQ to ginie w 80%

Jeśli wiesz jak zrobić triple Q to da rade złożyć nawet topa i junglera na raz, lub nafeedowaną osobę, jeden z moich najulubieńszych czampów :333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...